CONTACT

BE PART OF OUR WORLD.

JOIN US !!!

AddressStefanel, Himara, 9452, Albania 

 Tel.: +355 688 56 88 46    (AL)  Viber  WhatsApp  FaceTime

               +30 6977 20 96 37    (GR)  Viber  WhatsApp  FaceTime

 E-mail : geoandarthotel@gmail.com*** Find the lowest possible price for your stay here.


https://www.google.com/maps/search/geoandart+butiqoue+hotel/@40.1005755,19.7463283,19.16z

HIMARA E BUKURA E (MES)DHEUT

BOOK ONLINE NOW VENDI I QETËSISË DHE BUKURIVE TË ÇUDITSHME Ndër përvojat më të bukura  por edhe më të frikshme përgjatë viteve ndërkohë që r...